Care sunt oamenii PROPUŞI pentru a fi ŞEFI în Energie!

Comisiile de Industrii din Senat și Camera Deputaților au validat, ieri, trei noi propuneri de numiri în posturile vacante de membri în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), după ce precedentele nume propuse au fost respinse de plenurile reunite ale Parlamentului pe 26 aprilie.

Profit.ro relatează: Comisiile de Industrii din Senat și Camera Deputaților au validat trei noi propuneri pentru posturile vacante din Comitetul de Reglementare al ANRE. Pentru postul de vicepreședinte ANRE, partidele din coaliția de guvernare, PSD și ALDE, l-au propus pe Henorel Florin Soreață, în prezent șef al Direcției Generale Control din ANRE. Tot din partea arcului guvernamental a fost propus, ca membru în Comitetul de Reglementare, Ramiro Angelescu, fost director executiv al Direcției Coordonare Vânzări din cadrul Electrica SA. Acesta a fost revocat din funcția respectivă la finalul lunii ianuarie, pe fondul crizei exploziei prețurilor de pe piața de energie, când compania unde statul este cel mai mare acționar, cu circa 48% din acțiuni, a anunțat că are o expunere de peste 36 milioane lei pe clientul Transenergo, intrat între timp în insolvență, și că se așteaptă la un grad scăzut de recuperare a sumei respective.
Din partea PNL a fost propus ca membru în Comitetul de Reglementare al ANRE Teodor Atanasiu, prim-vicepreședinte al partidului, fost deputat, ministru al Apărării și președinte al AVAS.

loading...
Loading...

Citește și

Acțiune SJGDAS Gorj

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și Activităților de Salubrizare Gorj (SJGDAS) a desfășurat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.