miercuri , 20 septembrie 2017 - 21:27

Carne cu E-coli la Târgu Jiu

Un număr de 10 probe din 96 prelevate din alimente au fost depistate cu bacteria Escherichia Coli verotoxigenă, prezentă în carne tocată de vită și carcasa de ovină într-un supermarket și mai multe abatoare din județele Gorj, Vâlcea, Sibiu și Timiș, informează marți Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Revenim cu detalii.

loading...

Citește și

TREI CASE au rămas FĂRĂ ACOPERIȘ, la Tg Cărbunești

În urma furtunii din judetul Gorj, aflat sub cod portocaliu, mai multe acoperisuri la cateva …

Un comentariu

  1. Carnea este cumpărată de la rudari ,în fiecare zi taie câte 10 oi și vaci unde o valorifică decât prin magazine de prepararea micilor ,carne tocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.