Carne şi brânză expirate, găsite la un cămin de bătrâni

Zeci de kilograme de alimente expirate, de la carne şi brânză până la ceaiuri laxative, au fost descoperite, vineri, la un cămin de bătrâni din municipiul Braşov.

Inspectorii de la Comisariatul Regional de Protecţie a Consumatorului (CRPC) Braşov au făcut un control la Căminul de Bătrâni din cartierul braşovean Noua, care aparţine de Primărie, după ce au primit mai multe sesizări de la aparţinătorii vârstnicilor internaţi acolo.

În urma verificărilor, au fost găsite zeci de kilograme de produse alimentare expirate, respectiv carne, brânză, parizer, iaurt, biscuiţi şi ceaiuri laxative, scrie news.ro.

Reprezentanţii căminului trebuie să se prezinte, luni, la sediul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov cu toate actele, riscând să primească o amendă de 30.000 de lei şi chiar suspendarea activităţii blocului alimentar până la remedierea deficienţelor.

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.