Carrefour, în Top 3

Carrefour Romania va însuma în acest an peste 15.000 de angajați, ca efect al achiziției supermarketurilor Billa și deschiderii de noi hypermarketuri, conform datelor companiei. Atingerea acestui plafon presupune intrarea Carrefour în Top 3 al celor mai mari angajatori, depășind constructorul de autovehicule Dacia.

 La acest moment, după achiziția Billa, Carrefour are puțin mai mult de 14.700 de angajați, dar estimează că va depăși un plafon de 15.000 salariați până la sfârșitul anului în contextul deschiderii de noi magazine.

Ultimele date, aferente anului trecut, plasau Kaufland Romania pe prima poziție a angajatorilor, cu circa 23.800 angajați, urmată de OMV Petrom, cu aproape 16.000 de salariați, și Automobile Dacia cu aproximativ 14.300 de persoane.

În România, Grupul Carrefour numără 281 de magazine dintre care 30 hipermarketuri Carrefour, 111 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.