Carrefour, în Top 3

Carrefour Romania va însuma în acest an peste 15.000 de angajați, ca efect al achiziției supermarketurilor Billa și deschiderii de noi hypermarketuri, conform datelor companiei. Atingerea acestui plafon presupune intrarea Carrefour în Top 3 al celor mai mari angajatori, depășind constructorul de autovehicule Dacia.

 La acest moment, după achiziția Billa, Carrefour are puțin mai mult de 14.700 de angajați, dar estimează că va depăși un plafon de 15.000 salariați până la sfârșitul anului în contextul deschiderii de noi magazine.

Ultimele date, aferente anului trecut, plasau Kaufland Romania pe prima poziție a angajatorilor, cu circa 23.800 angajați, urmată de OMV Petrom, cu aproape 16.000 de salariați, și Automobile Dacia cu aproximativ 14.300 de persoane.

În România, Grupul Carrefour numără 281 de magazine dintre care 30 hipermarketuri Carrefour, 111 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

loading...
Loading...

Citește și

Tânăr de 18 ani, REŢINUT pentru furt calificat! A dat „lovitura” la Novaci!

La data de 8 iunie a.c., Secţia 9 Poliţie Rurală Novaci a fost sesizată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.