miercuri , 13 decembrie 2017 - 16:42

Căruţaşii amendaţi şi căruţele ridicate de poliţiştii locali

Polițiști locali cu atribuții în domeniul circulației și ordinii publice, împreună cu funcționari ai Societății RAT Craiova, au organizat, în ziua de 23 august, între orele 9.30 – 13.00, o acţiune având ca obiect depistarea vehiculelor cu tracțiune animală care se deplasează pe raza municipiului, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, precum și identificarea și sancționarea proprietarilor/utilizatorilor acestora.

În acest sens, au fost depistate 9 vehicule cu tracțiune animală, s-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale pentru utilizatorii acestora, în valoare totală de 5.000 de lei, asupra vehiculelor dispunându-se și măsura tehnico – administrativă de ridicare. Animalele de tracțiune și bunurile din vehicule au rămas în posesia deținătorilor.

Vehiculele cu tracțiune animală au fost transportate și depozitate pe platforma special amenajată, din cadrul R.A.T. Craiova, de unde pot fi ridicate de către proprietari, în condițiile stabilite prin Regulament, în schimbul achitării unei taxe de 150 de lei.

Astel de acțiuni vor continua și în zilele următoare.

Sursa: http://www.gds.ro/Local/Dolj/2016-08-23/craiova-carutasii-amendati-si-carutele-ridicate-de-politistii-locali/

loading...
Loading...

Citește și

Aspirina revine în serialul „Las Fierbinți”

Click! a anunțat, în exclusivitate, faptul că actrița Mirela Oprișor (44 de ani) s-a întors …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.