sâmbătă , 21 octombrie 2017 - 2:38

Casa unui târgujian, inundată: „De ani de zile îi spun primarului cu ce mă confrunt. Drept răspuns am fost chemat la Poliţie că i-am stricat imaginea”

Este vorba despre casa familiei Merfu, din nou inundată după ploaia torenţială din această seară. Daniel Mefu a spune că toată apa de pe stradă şi din rigole se scurge în gospodăria sa: „Am toată curtea inundată iaqr, e apă de două palme aici. Nu se mai poate aşa, în fiecare an se întâmplă la fel. Toată primăria ştie, dar primarul nu are de gând să facă nimic. Mai mult, s-a răzbunat pe mine după ce am scris pe facebook că e un primar …  şi apoi m-am trezit reclamat la poliţie că i-am stricat imaginea. Nu îiu e ruşine?”, a mai spus târgujianul. Acesta locuieşte zona străzilor Tismana şi Luncilor, în apropierea Căii Severinului.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. A găsit un portofel cu 700 de EURO. Vezi ce a făcut cu banii!

Un bărbat, de 22 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, s-a prezentat, joi, la …

Un comentariu

  1. Domnu’ Merfu să dai acatiste că nu te-au luat la trosneală… acu’ și mata te crezi vreun vip de succes să-ți facă premarul plecăciuni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.