sâmbătă , 10 decembrie 2016 - 1:10

Cât costă un voucher în programul Prima Maşină

Dacă în 2015 băncile comerciale au reuşit să vândă 193 de credite în cadrul programului Prima Maşină, acum se conturează un veritabil eşec al acestui program. Surse guvernamentale au declarat pentru ECONOMICA.NET că până la data de 19 mai a fost emisă o singură garanţie în acest program, chiar dacă dobânzile sunt de 4% – 6% faţă de 8% -10% la un credit de consum. Toate speranţele se îndreaptă acum către programul Rabla 2016, unde depunerea dosarelor pentru obţinerea voucherelor de maximum 6.500 de lei a început de ieri. Acest tichet poate deveni avans pentru un credit Prima Maşină.

loading...

Citește și

ANUNŢ pentru cei născuţi ÎNAINTE de 1989! NIMENI nu ştia aşa ceva

Concluzie inedita a unui studiu BERD: in medie, cetatenii din stateledin estul Europei nascuti imediat dupa caderea comunismului sunt mai scunzi decat generatia anterioara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.