Cât mai poate îndura soția unui afacerist gorjean? S-a afișat cu NOUA AMANTĂ!

familia-lui-alin-ionescu

Sunt căsătoriți încă din 2007, au doi copii împreună, o fată și un băiat, iar neînțelegerile dintre cei doi au apărut în urmă cu aproximativ 2 ani. Alin Ionescu soțul Cristinei Spătar a fost fotografiat în ultimul an în compania mai multor femei însă ultima escapadă a afaceristului s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, ziua în amiaza-mare.

Împreună, dar separaţi. Cristina Spătar şi Alin Ionescu formează un cuplu doar în imaginaţia artistei! Soţul ei încearcă din răsputeri să-i arate că totul s-a terminat între ei şi calcă strâmb ori de câte ori i se iveşte ocazia. Recent, omul de afaceri a fost surprins în compania unei brunete focoase în timp ce o plimba cu ambarcaţiunea sa pe Lacul Snagov. Alin, despre care apropiaţii lui mărturisesc că cei doi copii pe care îi are cu Cristina înseamnă totul, se pare că nu se mai fereşte de nimeni şi de nimic. Ziua în amiaza mare, el s-a afişat cu noua lui cucerire, chiar în prezenţa celor mici. Bruneta care se pare că i-a picat cu tronc soţului Cristinei Spătar este Larisa Tănăsoiu, figură care făcea furori în trecut la emisiunea lui Dan Capatos. Tânăra a fost asistentă la „Un show păcătos”, iar acum se învârte în cercurile mondene ale Capitalei, de unde probabil că l-a şi cunoscut pe soţul Cristinei Spătar, scrie click.ro.

Au lăsat dovezi preţioase pe conturile lor de socializare

Alin Ionescu şi Larisa Tănăsoiu nu s-au stresat prea mult să şteargă urmele, ba chiar au lăsat dovezi preţioase pe conturile lor de socializare, din care este lesne de înţeles că cei doi s-au distrat pe şalupă, în prezenţa copiilor pe care afaceristul îi are cu solista. Bruneta a publicat un filmuleţ de câteva secunde în care a surprins experienţa pe apă însă video-ul a fost șters la scurt timp. Omul de afaceri Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, este cercetat de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, într-un nou dosar de evaziune fiscală, mai scrie sursa sus citată.
Cristina Spătar: „În viaţă, tot răul e spre bine… aşa că să gândim pozitiv”
Ieri, imediat după ce știrea a fost publicată cântăreaţa a postat un mesaj special pe contul său de facebook: „În viaţă, tot răul e spre bine… aşa că să gândim pozitiv !!! Vă pup pe fiecare !!!”. Admiratorii acesteia au reacţionat imediat, dorindu-i să aibă parte de linişte şi fericire, iar Cristina a adăugat că „sper şi eu… într-o zi”.

loading...
Loading...

Citește și

Îți place MUZICA? Ansamblul Doina Gorjului are mai multe posturi VACANTE!

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *