Cât munceşte un român ca să-şi plătească taxele la stat!

Un studiu al Institutului Economic Molinari scoate la iveală faptul că un român lucrează 174 de zile pe an doar ca să-şi plătească taxele la stat. Astfel, de la începutul anului şi până în data de 23 iunie, teoretic, românii lucrează doar pentru a plăti taxele şi impozitele. Spre exemplu, ciprioţii o sărbătoresc pe 29 martie, irlandezii pe 30 aprilie şi francezii pe 29 iulie.

Studiul mai arată că un român trebuie să lucreze cinci ani pentru a obţine salariul net anual al unui spaniol (20.603 euro) sau al unui italian (21.246 de euro), şase ani şi jumătate pentru a câştiga salariul net anual al unui german (27.839 de euro) şi mai bine de 9 ani pentru a câştigat salariul unui britanic (37.122 de euro), scrie adevarul.ro.

loading...
Loading...

Citește și

Poliţist agresat verbal, la spital!

Un tânăr de 26 de ani din Făgăraş, judeţul Braşov, care a susţinut, joi, examenul …

Un comentariu

  1. Salariat la Paton plevusca

    Pai nu spunea hitler ( nu merita scris cu litere mari chiar daca gramatica cere) ca nu trebuie sa întrebi ce face statul ptr tine ci tu pentru stat, si mai spunea ca munca înnobilează pe om.Mai trebuie construite lagăre de gazare sa moara gazați romanii, nu ca acum de stres si de foame.Titluri nobiliare au de ,,dl duce” tot greul.La noi preturile sunt mai mari ca la nemți dar salariile mai mici de 10 ori ca acolo, dar avem conducători europeni.Deșteptate romane….!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *