luni , 20 noiembrie 2017 - 21:16

Câtă mâncare trimite UE la Târgu Jiu! Vezi de unde TREBUIE să o ridici!

alimente-ue
Direcția Publică de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu a început de ieri distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare venite de la Uniunea Europeană, tranșa a doua.

Ieri, în stocul Direcției Publice de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu se mai aflau 2.400 de cutii de care urmează să beneficieze 1.200 de târgujieni. Fiecare persoană primeşte două cutii de alimente, iar o cutie cuprinde: zahăr-1kg, ulei-2 l, făină-1 kg, mălai-2 kg, paste făinoase-1 pungă, conservă carne vită-1 buc, conservă ficat porc-1 buc, orez-1 kg, conservă paste tomate-1 buc, fasole boabe-1 kg. „Începând de joi, 14 septembrie a.c., livrarea pachetelor alimentare asigurate de UE, aferente tranșei a doua, se va realiza doar de la sediul cantinei sociale din cadrul Direcției Publice de Protecție Socială. Sunt așteptate să ridice pachetele, persoanele care nu au intrat în posesia acestora. Programul de lucru este între orele 800-1600, de luni până vineri” a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Loredana Covei.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO EMOȚIONANT: Gestul făcut de colegii lui Tiberiu, tânărul din Gorj găsit mort la Londra

Tragedia petrecută luni, la Londra, unde Dan Tiberiu Sbircea și-ar fi pus capăt zilelor, i-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.