marți , 12 decembrie 2017 - 4:33

Câte zile vor fi LIBERI ANGAJAŢII, în decembrie

Ultima lună din an este o lună plină, luna sărbătorilor de iarnă și pe toți ne interesează să știm care sunt declarate zile libere în decembrie 2016.

Luna decembrie este una dintre cele mai așteptate luni din an, încă de la începutul ei intrăm în febra sărbătorilor, a cumpărăturilor, a pregătirilor pentru Crăciun și Anul Nou.

Anul acesta foarte mulți dintre angajați vor avea parte și de o minivacanță, fix la începutul lunii decembrie. Așadar, minivacanața de 1 Decembrie ar putea începe de fapt de pe 30 noiembrie – zi liberă națională de Sfântul Andrei- și se termină luni, pe 5 decembrie. Oficial, însă, ziua de 2 decembrie nu a fost declarată liberă.

Zile libere în decembrie 2016

Așadar, zilele libere oficiale în luna decembrie 2016 sunt:

-Ziua Naţională a României (joi, 1 decembrie)
– Crăciunul sau Nașterea Domnului (duminică și luni, 25 și 26 decembrie), deci pentru că 25 decembrie este în weekend, singura zi liberă de Crăciun este luni, 26 decembrie.
loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.