vineri , 24 martie 2017 - 23:52

Câţi bani vor primi salariaţii CEO!

bani-ceo-miner

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a adus la cunoștința salariaților faptul că își menține poziția exprimată în cadrul ședinței avute cu sindicatele reprezentative în data de 05.01.2017, în sensul că TOȚI SALARIAȚII ÎȘI VOR PRIMI INTEGRAL DREPTURILE SALARIALE AFERENTE LUNII DECEMBRIE 2016, se arată într-un comunicat de presă.

Astfel, „Consiliul de Supraveghere transmite pe această cale mulțumiri salariaților pentru eforturile deosebite depuse pentru asigurarea stocurilor de cărbune în condițiile climatice deosebit de grele din aceste zile, precum și salariaților din centralele energetice pentru profesionalismul de care dau dovadă în gestionarea situațiilor neprevăzute”, mai transmit supraveghetorii.

loading...

Citește și

Artego Târgu-Jiu vrea să dea DIVIDENDE!

Compania propune acţionarilor să prelungească două linii de credit de lucru de 32 mil. lei …

Un comentariu

  1. CEO mulțumește desemenea personalului tesa care îşi pune sănătatea in pericol mergând pe jos de la autobuzele din fața sediului până în călduțele birouri,riscând astfel o cruntă boală profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.