Câţi bărbaţi i-au trecut prin viaţă înainte să se mărite! Mărturisirea unei celebre cântăreţe

Andra este o artistă desăvârşită, o soţie perfectă şi o mamă dedicată! Artista a avut însă şi ea o adolescenţă şi a mărturisit că Măruţă nu a fost singurul bărbat din viaţa ei.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă, fiind apreciată atât pentru vocea excepţională, cât şi pentru sinceritatea cu care-şi tratează publicul.

Vedeta a vorbit deschis despre viaţa de dinainte de a fi femeie măritată şi aşezată la casa ei, mărturisind că înainte de a se iubi cu Cătălin Măruţă a mai cunoscut un bărbat. Cu toate astea, vedeta a subliniat că relaţia care a împlinit-o este cea pe care o are cu celebrul realizator TV.
„Nu am avut multe relatii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a declarat Andra.

Sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/andra-marturisiri-sincere-din-viata-intima-cati-barbati-i-au-trecut-prin-viata-inainte-de-a-se-iubi-cu-maruta-16062882

loading...

Citește și

Un polițist și-a luat soția, asistentă pe ambulanță, la BĂTAIE! Întreaga scenă s-a petrecut chiar în curtea SPITALULUI!

Secvenţe violente au fost filmate în curtea serviciului de ambulanţă din Satu Mare. O asistentă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.