Câți disponibilizați CEO NU beneficiază de protecție socială și salarii compensatorii!

cariera

În ședința Directoratului de ieri s-a aprobat lista cu sutele de disponibilizări la CE Oltenia. Aceasta ar fi trebuit aprobată în urmă cu o săptămână, dar întrunirea Directoratului din ziua respectivă s-a amânat.
Este vorba în final, de 802 salariați din cadrul Complexului Energetic Oltenia, afectați de concedierea colectivă. Majoritatea beneficiază de prevederile ordonanței 36, adică de protecție socială – venit de completare, însă peste 20 de angajați nu primesc nici plăți compensatorii.

Nu au îndeplinit criteriile

Este vorba despre 23 de angajați între care și directorii Radu Pop și Dumitru Dragomir, angajați pe perioadă determinată. Toți aceștia nu primesc plăți compensatorii și venit de completare, deoarece au avut mai puțin de 36 de luni de muncă, anterioare concedierii colective. Între cei peste 800 de salariați disponibilizați se află și un număr de 12 angajați detașați.
loading...
Loading...

Citește și

Sentință ȘOC! Complexul Energetic Oltenia, condamnat de judecătorii din Târgu-Jiu

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au stabilit, ieri, prima sentință în dosarul de ucidere din culpă întocmit …

Un comentariu

  1. Ne scoateti ochii cu 20 de salariati care nu-si primesc plati compensatorii? Spuneti-ne de restul care , de la o companie de stat care merge pe pierderi imense, beneficiaza de 6 salarii compensatorii si de 2 ani „venituri de completare”( 1800 lei in primul an, 1200 lei in cel de-al doilea an) plus ajutor somaj.Intrebarea este din banii cui? ……..Banii prostilor si amaratilor care cotizeaza la stat. De ce nu militati sa se dea la toata lumea platile astea, nu la niste semianalfabeti si betivi care au pus pe butuci o companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.