vineri , 20 octombrie 2017 - 8:15

Caz și FOTO HALUCINANTE: Un călugăr Budist, mumificat în urmă cu 100 de ani s-a trezit la viață. A fost surprins PLIMBÂNDU-SE pe HOL!

Camerele de supraveghere dintr-un muzeu confirmă faptul că practicanții budismului pot ajunge la o stare de hibernare permanentă dacă sunt mumificați într-o poziție specifică religiei originare din India.

Trupul mumificat al unui lider budist, Lama Dashi-Dorzho Itigilov păstrat într-un sarcofag de sticlă într-un muzeu din Rusia, a fost surprins de camerele de supraveghere, noaptea, când se plimba liniștit pe holul palatului, proprietate deținută de el până acum 89 de ani.

Camerele de supraveghere l-au suprins pe călugărul mumificat de un secol plimbându-se, iar credincioșii budiști susțin că această plimbare ar fi posibilă deoarece călugărul a fost mumificat în poziția de lotus și că organismul său a intrat într-o stare de hibernare, asemănătoare stării nirvana., scrie newsar.ro, potrivit calugar calugar-budistmetro.co.uk.

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.