miercuri , 23 august 2017 - 1:26

Caz şocant! Copil de 7 ani, ars pe faţă pentru că nu şi-a făcut temele

Un copil  de 7 ani din Brașov, a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost torturat de propria mamă. Acesta a fost ars cu o furculiță încinsă, pe motiv că nu și-a făcut lecțiile. El a fost încredințat de urgență bunicii paterne, iar mama, în vârstă de 28 de ani a fost internată la Spitalul de Psihiatrie.  Minorul are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

„S-a luat legătura şi cu Direcţia de Protecţie a Copilului Braşov şi s-au luat de îndată măsuri pentru încredinţarea minorului bunicii paterne, în judeţul Suceava“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, potrivit mediafax.ro. Rezultatul expertizei neuropsihiatrice să stabilească dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Ţinând cont că minorul are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale fapta se încadrează la loviri sau alte violenţe şi violenţă domestică, faptă pentru care riscă până la 6 ani şi trei luni de închisoare dacă se stabileşte că a avut discernământ“, a adăugat reprezentantul IPJ Braşov.

Sursa Libertatea.ro

loading...

Citește și

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a SISTAT tratamentul cu criblură pe DN 67!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc,  a dat, astazi, ordin sa fie sistat tratamentul cu criblura aplicat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.