vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:48

Caz şocant! Copil de 7 ani, ars pe faţă pentru că nu şi-a făcut temele

Un copil  de 7 ani din Brașov, a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost torturat de propria mamă. Acesta a fost ars cu o furculiță încinsă, pe motiv că nu și-a făcut lecțiile. El a fost încredințat de urgență bunicii paterne, iar mama, în vârstă de 28 de ani a fost internată la Spitalul de Psihiatrie.  Minorul are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

„S-a luat legătura şi cu Direcţia de Protecţie a Copilului Braşov şi s-au luat de îndată măsuri pentru încredinţarea minorului bunicii paterne, în judeţul Suceava“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, potrivit mediafax.ro. Rezultatul expertizei neuropsihiatrice să stabilească dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Ţinând cont că minorul are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale fapta se încadrează la loviri sau alte violenţe şi violenţă domestică, faptă pentru care riscă până la 6 ani şi trei luni de închisoare dacă se stabileşte că a avut discernământ“, a adăugat reprezentantul IPJ Braşov.

Sursa Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

SCANDAL în fața unui local din Tg Cărbunești! Bărbatul avea PISTOL

Politisti din cadrul Pol. Oraș Tg. Carbunesti au reținut un bărbat de 32 ani, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.