vineri , 18 august 2017 - 17:19

Ce a aprobat Consiliul de Supraveghere al CEO, la Târgu Jiu!

ceo

Şedinţa Consiliului de Supraveghere s-a ţinut la Târgu Jiu, la sfârşitul săptămânii trecute. Supraveghetorii au decis să ţină şedinţele în Gorj, la sediul sucursalelor şi subunităţilor CEO. Astfel, aceştia s-au au venit din Capitală, vineri, la sediul companiei din Târgu Jiu.

Supraveghetorii au aprobat planul de reorganizare şi disponibilizare, actualizate. Iniţial, au fost prevăzute 2.000 de disponibilizări şi închiderea unor capacităţi. Ulterior situaţia s-a schimbat, plecând din companie 802 persoane. Supraveghetorii au solicitat directoratului să găsească soluţii pentru a compensa faptul că nu a fost disponibilizat numărul iniţial de salariaţi, 1.200, fiind vorba de compensarea acelei economii care s-ar fi făcut la fondul de salarii dacă ar fi fost concediaţi 2.000 de oameni. Astfel, administraţia CE Oltenia va trebui să facă reduceri privind consumul specific tehnologic.loading...

Citește și

Termocentralele au ajuns la peste 40% din producţia de energie, susţinând creşterea consumului!

Consumul naţional de energie electrică a crescut în prima jumătate a anului, iar cea mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.