Ce a făcut e SCANDALOS!

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu în cadrul rubricii „mortul zilei” despre decesele lui Radu Câmpeanu și a soției lui Ion Rațiu, Elizabeth.

„A fost o zi în care ne-a sărit un pic inima din loc cum rar se întâmplă. Îmi amintesc de triunghiurile alea pentru marii jucători de la ruletă care mizau 250.000 de dolari într-o singură mână la cazinoul de la Monte Carlo. Luau un triunghi. Adică ce înseamnă asta? Luai de exemplu 1,2,3 sau 0,2 și 3 și făceai pe triunghiul ăsta să zicem jucai mâna asta la 250.000 de dolari. În funcție dacă îți ieșea una din astea 3 câștigai o sumă astronomică, dar fiecare era cotată altfel.

Cam așa mi s-a părut mie această zi. Sigur că perspectiva e diferită, dar așa am încercat eu să o străpung, cu 2 decese din 3. Am avut 3 candidați în 1990 la primele alegeri democratice, Ion Iliescu, Radu Câmpeanu și Ion Rațiu. Astăzi s-au produs 2 decese în familiile celor 3. Singurul care a scăpat este Ion Iliescu. E adevărat că în aceste condiții făcând un calcul aritmetic simplu, 3 fără 2 înseamnă 1, din cei 3 candidați mari și lați în mai 1990, n-a mai rămas decât unul singur, ghici ciupercă cine e? Ion Rațiu a murit în 2000, Radu Câmpeanu 16 ani și ceva mai târziu, iată că a rămas Ion Iliescu.

Am așteptat vă spun sincer mai bine decât meciurile din Liga Campionilor până în ultimele clipe înainte de începutul emisiunii măcar o coana Nina ceva. Nu. Cum ar fi fost o triplă de asta pentru mortul zilei? Am fi devenit și noi faimoși. În aceeași zi să îți cadă 3 capete, sigur că astrologii, seismologii, geologii ar fi o văzut o chestie de sfârșitul lumii, trei decese în familiile celor 3 candidați din 1990″, a comentat Radu Banciu, conform B1.!

loading...
Loading...

Citește și

Vremea se schimbă RADICAL!

Marti (24 aprilie)  Vremea va fi deosebit de caldã, dar va deveni, în general instabilã, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *