Ce a pățit Marciuc Junior după ce a BĂTUT o familie din Motru!

marciuc-catuse

Robert Marciuc a fost reținut pentru 24 de ore după ce a bătut, împreună cu un prieten, o familie întreagă în plină stradă. Ulterior, cei doi tineri au fost prezentați la Parchetul Motru, iar procurorii au dispus punerea sub control judiciar pentru 60 de zile a celor doi.
Robert Marciuc, fiul sindicalistului Adrian Marciuc, în vârstă de 19 ani a fost încătușat, vineri seara, și dus în arestul IPJ Gorj după ce a bătut o familie din Motru.

Loviţi cu pumnii şi picioarele

Incidentul s-a petrecut joi seara, la ora 22:00. O femeie, un bărbat și fiul lor de 18 ani au fost loviți cu pumnii și picioarele, fiindcă agresorului i s-a părut că aceștia râd de el. Victimele au ajuns la spital, însă nu au necesitat internarea. Marciuc Junior a mai fost reținut de poliție, în urmă cu un an de zile, după ce a fost implicat într-un scandal într-un bar din Motru. Procesul s-a terminat atunci cu împăcarea părților. “Am ieșit la plimbare împreună cu soțul, fiul și câinele. Ne îndreptam spre casă, iar soțul meu a intrat într-un magazin să cumpere apă. Eu și fiul meu am așteptat în fața magazinului, râdeam, când doi indivizi, pe care nu-i cunosc, au venit spre noi adresându-ne vorbe urâte. De frică am intrat în magazin la soțul meu și i-am spus că cineva vrea să ne bată. Am sunat la 112. Acești indivizi nu ne-au lăsat să ieșim din magazin. Mai departe ce să vă spun că știți deja că ne-au bătut de am ajuns la spital. Suntem traumatizați. Nu pot să dom noaptea. Mă doare piciorul. Băiatul meu are ochiul vânăt și dureri de spate. Este penibil că așa ceva se poate întâmpla în centrul orașului Motru. Vreau să-i felicit pe polițiști de modul în care au acționat”, a declarat femeia agresată de Robert Marciuc. După cele 24 de ore petrecute în Arestul IPJ Gorj, Marciuc și prietenul său au fost prezentați instanței de către procurori cu propunere de arestare preventivă, însă magistrații Judecătoriei Motru au decis punerea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. A MURIT un fost consilier al primarului Romanescu!

Grigore Miu, fost consilier al primarului Marcel Romanescu, a decedat, joi, la vârsta de 66 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *