vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:16

Ce a pățit vicepreședintele CJ Gorj: „A trecut și totul e…”

ciprian-florescu1

Duminică, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ciprian Florescu, împreună cu soția sa, Codruța, au mers în Capitală pentru a asista la concertul marelui violonist, Andre Rieu. 

Și cum Bucureștiul s-a aflat la acea vreme sub cod galben de furtună, ploi și grindină, cei prezenți au avut parte chiar înainte de începerea concertului de o surpriză nu tocmai plăcută. „În așteptarea lui Andre Rieu! La câteva minute… a început o ploaie incredibilă. Dar a trecut și totul e magnific!”, a scris vicepreședintele CJ Gorj, Ciprian Florescu, pe contul personal de facebook. André Rieu a urcat pe scena din Piaţa Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss și a invitaților speciali, cucerind audiența cu o nouă reprezentație fascinantă. 12.000 de persoane au petrecut câteva ore de vis în compania maestrului André Rieu, pe ritmul muzicii clasice. Artistul a fost la București și anul trecut, când a susținut nu mai puțin de 7 concerte.

loading...
Loading...

Citește și

ZECI de magazine din Gorj și un MEDIC, AMENDAȚI! Vezi ce au găsit inspectorii DSV!

În perioada 13–19.11.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări tematice și fizice în …

2 comentarii

  1. Te cred! Nu te asteptai sa intri la apa, la propriu. Cum, nu a prezentat Codruta spectacolul lui André Rieu?

  2. Prezentatoarea cum ii place sa spuna pozeaza in fata cea buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.