miercuri , 22 noiembrie 2017 - 15:03

Ce a promis Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia!

retele-electrice_

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a promis liderilor de sindicat, după cum anunţă aceştia, că, până pe data de 22 ianuarie va avea loc o întâlnire între cele două părţi.

La discuţiile membrilor Consiliului de Supraveghere de săptămâna trecută cu liderii de sindicat de la FNSE „Univers” , s-a stabilit ca până pe 22 ianuarie, supraveghetorii să prezinte o ciornă a noii organigrame. „Negocierile CCM pe 2017 trebuie să înceapă. În acest sens, supraveghetorii au promis că vor prezenta situaţia CEO, implicit a proiectului de buget pe 2017, astfel încât să ştim ce să negociem. De asemenea, membrii CS au promis că vor prezenta şi noua organigramă pe care au conceput-o”, a mai spus liderul Adrian Marciuc.

În spaţiul public a apărut informaţia că reorganizarea făcută de tehnocraţi va fi aruncată la coş şi vor fi reînfiinţate pe parte minieră, fostele EMC-uri. Amintim că Sucursala Divizia Minieră a fost desfiinţată şi transformată în divizie, fiind înfiinţate în locul ei două sucursale miniere: Rovinari şi Motru. În noul context politic, este foarte probabil ca mineritul să se reîntoarcă la vechile structuri şi anume, Exploatări Miniere de Carieră.

loading...
Loading...

Citește și

Polițistul de la Ciuperceni a primit un coleg nou! Ancheta furtului din casa Vișan, la faza pe audieri

t Reprezentanții IPJ Gorj confirmă situația sensibilă de la Poliția Ciuperceni, unde, până săptămâna trecută, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.