sâmbătă , 21 ianuarie 2017 - 17:17

Ce a promis Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia!

retele-electrice_

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a promis liderilor de sindicat, după cum anunţă aceştia, că, până pe data de 22 ianuarie va avea loc o întâlnire între cele două părţi.

La discuţiile membrilor Consiliului de Supraveghere de săptămâna trecută cu liderii de sindicat de la FNSE „Univers” , s-a stabilit ca până pe 22 ianuarie, supraveghetorii să prezinte o ciornă a noii organigrame. „Negocierile CCM pe 2017 trebuie să înceapă. În acest sens, supraveghetorii au promis că vor prezenta situaţia CEO, implicit a proiectului de buget pe 2017, astfel încât să ştim ce să negociem. De asemenea, membrii CS au promis că vor prezenta şi noua organigramă pe care au conceput-o”, a mai spus liderul Adrian Marciuc.

În spaţiul public a apărut informaţia că reorganizarea făcută de tehnocraţi va fi aruncată la coş şi vor fi reînfiinţate pe parte minieră, fostele EMC-uri. Amintim că Sucursala Divizia Minieră a fost desfiinţată şi transformată în divizie, fiind înfiinţate în locul ei două sucursale miniere: Rovinari şi Motru. În noul context politic, este foarte probabil ca mineritul să se reîntoarcă la vechile structuri şi anume, Exploatări Miniere de Carieră.

loading...

Citește și

LIDER: CEO, PROFIT pe 2016!

Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie spune că administrația companiei miniere TREBUIE să mărească salariile angajaților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.