sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:39

Ce a spus Florescu despre noul vice CJ, Ninel Muja: „Avem o relaţie…”

Ninel-Muja

Ciprian Florescu a vorbit despre noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Ninel Muja este noul vicepreşedinte CJ din partea ALDE. Florescu a declarat că nu-l cunoaşte foarte bine pe acesta, însă speră la o bună colaborare cu acesta.

Florescu speră ca, împreună cu Ninel Muja şi Cosmin Popescu, să promoveze proiectele necesare promovării judeţului Gorj. „Nu-l cunosc extraordinar de bine, deşi avem o relaţie care are o vechime de 7 ani de zile, dar nu-l cunosc foarte bine ca om şi nici ca profesionist. Însă din toate informaţiile care vin spre noi în ceea ce-l priveşte, ne dau certitudinea că va fi un om de echipă, un om corect care va şti să colaboreze cu preşedintele şi cu celălalt vicepreşedinte. Asta mă face să cred că în următorii patru ani proiectele noastre vor beneficia şi de susţinerea domnului Muja şi a formaţiunii pe care o reprezintă. Eu m-aş bucura foarte mult dacă am avea linişte la conducerea Consiliului Judeţean. Liniştea dă progres şi, în mod natural, ne permite să promovăm acele proiecte de care are nevoie judeţul Gorj”, a declarat Ciprian Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

2 comentarii

  1. Care proiecte ? E vorba de înființarea unui nou mol ?

  2. Liniste sa ,,,, ce ? Sa puteti dormi ? Sa puteti fura ? Ce fel de liniste va trebuie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.