Ce au făcut, ieri, PATRU POLIȚISTE!

Pana acum, mii de romance au renuntat la plete pentru semenele lor, bolnave de cancer.  Duminica, li s-au alaturat patru politiste de frontiera, dornice sa-si ajute semenele care isi pot recapata, astfel, increderea nu doar in propria feminitate, ci in bunatatea si dragostea unor anonime, de departe.

Cand vine vorba de par, orice femeie stie si simte ca 15 centimetri, minimul pe care il poti dona, nu e o cifra goala. Podoaba capilara este unul dintre simbolurile frumusetii, iar pierderea parului din cauza unei boli are un mare impact psihologic.

Tocmai de aceea, politistilele de frontiera sunt constiente de bucuria pe care o vor aduce, cu acest gest simplu, bolnavelor de cancer sau femeilor care au fost victimele unui accident. Au renuntat fara ezitare la cositele ingrijite ani de zile, iar cele 4 codite vor ajunge peruci, gratie campaniei vieti impletite – bravecut.

Politista: „Prin gestul nostru, vrem sa aratam ca empatizam cu semenele noastre.

Pana acum, peste 3500 de romance de toate varstele s-au alaturat demersului si au fost confectionate 400 de peruci. Se pot face mult mai multe, insa e nevoie si de bani. Manopera costa intre 800 si 1200 de lei, in functie de lungime. Pentru intiatorii campaniei, este important ca femeile suferinde sa aiba exact infatisarea de dinaintea imbolnavirii. Aceeasi lungime si aceeasi culoare a parului.

stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *