Ce avere are șeful Poliției Târgu-Jiu


Noua declarație de avere a șefului Poliției municipiului Târgu-Jiu, Nicolae Negrea, s-a modificat la capitolul „datorii”. În 2017, acesta a împrumutat de la bancă 107.800 de lei, sumă pe care ar trebui să o achite până în anul 2022, însă pe care o are în cont, aceasta figurând la „active financiare” cu precizarea că „suma provine din creditul virat în contul curent”. Nicolae Negrea mai are un credit scadent în 2021, în valoare de 10.000 de lei, contractat în 2016. În ultimul an fiscal încheiat, șeful Poliției Târgu-Jiu a avut venituri de 89.990 lei. Potrivit ultimei declarații de avere, familia Negrea deține două terenuri intravilane, unul de 900 metri pătrați, altul de 400 metri pătrați, un autoturism fabricat în 2001 și nu are nicio clădire.
Nicolae Negrea a fost împuternicit şef al Poliției Târgu-Jiu în 2016, după ce Mihai Birău a ieșit la pensie. Ulterior, acesta a participat la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, cu recrutare din sursă internă, reușind să obținută nota finală 8.25.

loading...
Loading...

Citește și

Cărbunele CE Oltenia nu se mai vinde către terți dar, tot aceleași firme vin la încărcare! Cumpără cotele minerilor cu 1500 de lei

Lignitul de la carierele miniere din Gorj nu mai este vândut de luni către terți, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.