Ce AVERE are! Demisionarul Davidoiu a ZBURAT de la Ministerul Tineretului și Sportului la cel al Transportului și a ATERIZAT la Tarom


Eugen Davidoiu, proaspătul demisionar de la cârma TAROM, a primit, pe bandă, sinecuri ministeriale, după ce a fost dat afară de la Electrica SERV, la jumătatea anului trecut. Astfel, pe 30 ianuarie 2017, gorjeanul Davidoiu își lua adio de la funcția de consilier la Ministerul Tineretului și Sportului ca să se mute în postul de consilier la Ministerul Transporturilor. Davidoiu își menține funcția la Ministerul Transporturilor nici trei luni de zile, deoarece în februarie devine, în mod miraculos, director general al companiei de stat TAROM.

În perioada 2010-2017, la un an de la pierderea funcției de director general al SNLO, Eugen Davidoiu a fost, rând pe rând, indiferent ce partid se succeda la putere, șef Serviciu la Senat, director de Operațiuni la Termoelectrica SA, director general al FISE ELECTRICA SERV SA, consilier la Ministerul Tineretului și Sporturilor, consilier la Ministerul Transporturilor și, în final, director general al TAROM SA.
Bun executant, Davidoiu aterizează de fiecare dată în picioare, doar scandalurile publice reușind să-l lase fără vreo funcție bine remunerată, la stat. De altfel, Davidoiu a pierdut funcția de la ELECTRICA SERV după ce a fost acuzat de conflict de interese, iar funcția de la TAROM după ce a premierul l-a luat la ochi urmare a pierderilor înregistrate de companie sub managementul său.
Deși spunea vineri că nu demisionează din funcție, neavând ce-și reproșa legat de actul său managerial, Davidoiu a făcut gestul dorit de șeful Guvernului doar două zile mai târziu. Nu se știe dacă Davidoiu va mai reveni pe funcția de consilier la Ministerul Transporturilor deținută până la jumătatea lunii martie a.c.

Avere

Davidoiu deține, în prezent, opt terenuri în Târgu-Jiu, Bîlteni și Drăguțești, două apartamente și alte două case în Târgu-Jiu, un apartament donat în București fiicei sale, trei autoturisme și despăgubiri de aproape 30.000 de lei de la ANRP pentru locuința părintească.

ION.D.ION

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Sediu NOU după 13 ani pentru o PRIMĂRIE din Gorj

Aflat în fruntea primăriei de doi ani, primul lucru pe care și l-a propus să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.