Ce companie ia curent de la CEO!

retele

Planul CEO de a furniza energie electrică populației și instituțiilor publice nu a avut chiar succesul scontat. Cu toate acestea, sunt câteva societăți din Târgu Jiu care preferă să achite CE Oltenia energia consumată.

Una dintre cele mai puternice firme din oraș, SC Artego SA, se află printre clienții Complexului Energetic Oltenia. De asemenea, chiar și câțiva salariați ai companiei și-au schimbat furnizorul, alegând societatea la care lucrează. „Avem un anunț pe site-ul companiei, de mai bine de trei ani. Probabil că lumea încă nu știe, sau a fost mai comod să rămână la furnizorul de energie pe care îl aveau. Cert este că, dacă toți salariații CEO și-ar schimba furnizorul și ar consuma energie electrică de la producătorul nostru, nu s-ar consuma mai mult de 10 MW putere medie”, spun surse oficiale.

loading…
loading...

Citește și

LIPSURI mari în CEO. LIDERII i-au scris MINISTRULUI

Un sindicat din CEO cere ajutorul ministrului Toma Petcu pentru achiziționarea de vaselină, role și …

Un comentariu

  1. Usor,usor,CEO va deveni distribuitor de fitil pt.lampa si felinar .In aceste conditii OMV va trebui sa mareasca productia de petrol lampant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.