Ce companie ia curent de la CEO!

retele

Planul CEO de a furniza energie electrică populației și instituțiilor publice nu a avut chiar succesul scontat. Cu toate acestea, sunt câteva societăți din Târgu Jiu care preferă să achite CE Oltenia energia consumată.

Una dintre cele mai puternice firme din oraș, SC Artego SA, se află printre clienții Complexului Energetic Oltenia. De asemenea, chiar și câțiva salariați ai companiei și-au schimbat furnizorul, alegând societatea la care lucrează. „Avem un anunț pe site-ul companiei, de mai bine de trei ani. Probabil că lumea încă nu știe, sau a fost mai comod să rămână la furnizorul de energie pe care îl aveau. Cert este că, dacă toți salariații CEO și-ar schimba furnizorul și ar consuma energie electrică de la producătorul nostru, nu s-ar consuma mai mult de 10 MW putere medie”, spun surse oficiale.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Șoferii, REVOLTAȚI pe atitudinea agentului Dinoiu de la „Rutieră”: Acest ȘARPE atacă în zona Sadu, cu ochelari de soare în loc de șapcă!

Zeci de persoane au reacționat pe facebook la postarea unui tânăr care a fost oprit …

Un comentariu

  1. Usor,usor,CEO va deveni distribuitor de fitil pt.lampa si felinar .In aceste conditii OMV va trebui sa mareasca productia de petrol lampant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *