miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:38

Ce crede Iordache despre REVOLTA PRIMARILOR PSD

iordache

Fostul primar al orașului Turceni este de părere că scandalul din organizație îi va afecta pe social-democrații gorjeni în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Ion Iordache nu a fost pus pe listele PSD Gorj pentru parlamentare, deși, înainte de a fi votate în Comitetul Executiv Județean, o parte dintre primarii social-democrați au făcut vâlvă pentru a fi desemnat candidat. Fostul primar observă, acum, că revolta edililor, după ce șefii de la centru au trecut peste decizia lor și i-au scos de pe liste pe Ion Călinoiu și Ion Ciocea, e târzie. ”Eu cred că Dragnea nu mai poate fi întors. E târziu. Revolta primarilor PSD le face rău chiar lor, PSD-ului, își fac rău singuri. Acum, fără supărare, le convine, nu le convine, într-o țară normală la cap, asta e, ai condamnare, nu ai ce căuta în funcție publică. Nu se mai poate ca Ion Călinoiu să-și depună candidatura ca independent. Ei și-au făcut-o, sunt făcute de ei în gospodăria lor, tot ei să și le descurce. Nu mai e nimic de comentat. Acum, alegătorii vor analiza și vor acționa în consecință. Aceste lucruri îi vor afecta pe cei de la PSD, dar marele noroc al lor este că nici celelalte partide nu stau pe roze. Își merită și Călinoiu soarta, pentru că la fel a făcut și el, cum a procedat, acum, Dragnea”, a declarat Iordache.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.