Ce DECIZIE au luat șefii CEO cu privire la salariații companiei

cariera

Regulamentul pentru acordarea cotei de cărbune pentru salariaţii CE Oltenia, prevedea că transportul cantităţii de cărbune alocate/salariat (10 tone) să se efectueze într-o singură zi şi în maxim două tranşe, arată compania într-un comunicat de presă.
Astfel, modificarea acestui regulament, respectiv mărirea numărului de tranşe de transport de la 2 la 3, creează un avantaj salariaţilor, aceştia având posibilitatea folosirii inclusiv a mijloacelor de transport de capacitate mai mică, crescând astfel numărul beneficiarilor în natură a cotei de cărbune.

Valabil pentru toți salariați

Măsură a fost luată de conducerea companiei în favoarea salariaţilor, mai transmite CEO, în urmă solicitării unora dintre aceştia care deţin propriile mijloace de transport cu o capacitate mai mică de 5 tone, ajutându-i să evite costuri suplimentare pentru transportul cărbunelui. Prevederile regulamentului, inclusiv modificările aduse, sunt valabile pentru toţi salariaţii CE Oltenia, indiferent de judeţul în care au domiciliul (Gorj, Dolj, Mehedinţi).
loading...
Loading...

Citește și

Taxe MĂRITE pentru studenți!

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) se arată extrem de îngrijorată de intenția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *