Ce este bisexualitatea? Mit sau realitate

trc

Bisexuală este persoana atrasă sexual de bărbaţi şi de femei deopotrivă, deşi în general o atrage mai mult unul dintre aceste sexe. O femeie bisexuală poate dori ca parteneri atât bărbaţi, cât şi femei, iar un bărbat bisexual se va manifesta similar.

Un bisexual adevărat nu face discriminare între sexe

El va întreţine relaţii sexuale cu persoana de care se va simţi atrasă la momentul respectiv, indiferent care ar fi sexul ei. Majoritatea bisexualilor nu acţionează însă decât rareori, poate chiar niciodată, potrivit dorinţelor lor. Aceasta se datorează în principal tabuurilor sociale puternice asociate celor care fac parte din ambele tabere. Acesta este de altfel şi motivul pentru care mulţi bisexuali nedeclaraţi îşi idealizează atracţia faţă de persoanele pe care le doresc.
Foarte multe femei măritate cu bărbaţi sunt atrase sexual de alte femei cu care nu se vor săruta sau culca niciodată. Iar pentru că societatea lesbiană dezaprobă în mod deschis femeile care oscilează între stilul de viaţă heterosexual şi cel homosexual, multe femei aflate într-o relaţie statornică cu alte femei se autoexcită închipuindu-şi fantezii sexuale cu bărbaţi.
Sunt bărbaţi care s-au recunoscut gay în mod deschis, dar cărora le face plăcere să facă sex ocazional cu femei, tot aşa cum există bărbaţi însuraţi care sunt atraşi de alţi bărbaţi.
“Multe persoane heterosexuale descoperă cu surprindere că motivul real pentru care se simt atrase de o persoană de acelaşi sex este faptul că doresc, subconştient, să facă dragoste cu ea”, a spus Eve Marx în cartea sa “101 Lucruri inedited despre sex”.

Multe relaţii bisexuale nu au o natură atât sexuală, cât mai degrabă romantică

Aceasta este istoria adevărată din spatele atâtor relaţii de strănsă prietenie dintre bărbaţi şi femei. Bisexualii nu sunt în mod neapărat atraşi în mod egal de femei şi de bărbaţi, ci de obicei favorizează unul dintre genuri. Este posibil să fiţi doar niţel bisexuali? Da, a afirmat cercetătorul sexology Alfred Kinsey acum 50 de ani, când a investigat comportamentele sexual ale oamenilor.

Loading...

Citește și

4 cele mai bune poziții pentru sex anal

Ca să te simți bine în timpul sexului anal, trebuie să fii relaxată, iar poziția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *