Ce fac bărbaţii în pat, în funcţie de zodie? Vezi cine te „joacă pe degete”

zodii-barbati-1

BĂRBATUL BERBEC
Bărbatul Berbec nu prea le are cu romantismul însă la sărutări este as! Acesta ştie care sunt zonele erogene ale unei femei şi le explorează pe deplin!

BĂRBATUL TAUR
Bărbatul Taur nu concepe o aventură amoroasă fără iniţiere. Acesta aprinde lumânări şi ornează dormitorul cu petale de trandafiri. Paharul cu vin roşu nu lipseşte, de asemenea.

BĂRBATUL GEMENI
Bărbatul Gemeni ştie să trateze o femeie şi o face să se simtă cea mai fericită prinţesa din lume. Orice partidă sexuală cu un bărbat Geamăn include bomboane de ciocolată şi şampanie.

BĂRBATUL RAC
Acesta este înnebunit să se joace cu părul partenerei, lucru ce excită la maxim aproape orice femeie. Face cum face dar reuşeşte să îi stârnească interesul pentru nebunii din prima clipă.

BĂRBATUL LEU
Cel care este născut sub acest semn zodiacal sare peste preludiu şi trece direct la fapte. Nu îi face plăcere să piardă vremea nici măcar o clipă.

BĂRBATUL FECIOARĂ
Acest nativ este tare ciudat când vine vorba de sex. Niciodată nu vei şti 100% ce îşi doreşte. Preludiul bărbatului Fecioară tinde să fie de multe ori mai pasional decât actul sexual în sine.

BĂRBATUL BALANŢA
Totul începe cu un masaj în cazul acestui nativ. Bărbatul Balanţa nu poate nici măcar să sărute fără să îşi folosească mâinile pentru mângâierea partenerei.

BĂRBATUL SCORPION
Bărbatul Scorpion îşi chinuie partenera şi transformă actul sexual într-o joacă de copii. Îi place să se alerge prin casă cu iubita în lenjerie intimă, şi, de ce nu, chiar în pielea goală.

BĂRBATUL SĂGETĂTOR
Orice preludiu în cazul acestui nativ implica săruturi pasionale în zona gâtului. Acesta este secretul cu care Săgetătorul îşi ademeneşte partenera din primul minut.

BĂRBATUL CAPRICORN
La prima vedere, acest nativ pare destul de sec, însă odată cu trecerea timpului îţi vei da seama că are o imaginaţie foarte bogată. Acesta insistă pe urechile şi umerii partenerei.

BĂRBATUL VĂRSĂTOR
Frişcă, ciocolată, căpşuni, siropuri dulci şi multă căldură. Aşa începe partidă de amor ideală pentru nativul Vărsător.

BĂRBATUL PEŞTI
Cine-a zis că acest nativ nu se pricepe la cucerit femei? Orice noapte pasională începe cu nişte glumiţe inocente după care mâinile urcă şi coboară în cele mai sensibile zone.
Sursa: Revista Teo

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.