Ce face CEZ în Gorj

retele-electrice-cmk

Compania CEZ Distribuţie va aloca, până la finele anului 2016, peste 332 milioane lei pentru investiţii în reţelele electrice din şapte judeţe – Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
Purtătorul de cuvânt al companiei CEZ Distribuţie, Roxana Mărgineanu, a declarat luni pentru Agerpres că lucrările care vor fi executate vor permite alimentarea cu energie electrică la standarde superioare şi îmbunătăţirea parametrilor tehnici de funcţionare a reţelelor de distribuţie la care sunt branşaţi peste 1,4 milioane consumatori, scrie agerpres. ,,Prin realizarea programelor de modernizare a sistemului, vom reduce numărul de întreruperi accidentale şi vom asigura o creştere considerabilă a gradului de siguranţă în funcţionare”, a precizat Mărgineanu. Potrivit sursei citate, investiţiile în reţelele electrice de medie şi joasă tensiune vor contribui la o funcţionare mai bună a echipamentelor electrice şi la extinderea acestora în judeţele în care operează CEZ Distribuţie.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

2 comentarii

  1. Bravo protejați hoții blocați comentariile!

  2. Va aloca ptr campania ,, electrorala si ptr îmbunătățirea acesteia adică promovarea de noi hoti „, ca are bani destui furați de la consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *