luni , 11 decembrie 2017 - 22:53

Ce face DEDEMAN la Târgu Jiu!

Dedeman a investit circa 146.000 de euro în 9 terenuri de tenis în diferite localități, președintele retailerului de bricolaj spunând că i-a venit această idee în timpul unui meci de tenis pe care l-a pierdut categoric.

Atunci, antreprenorul Dragoș Pavăl a spus ca, pentru fiecare magazin deschis, să inaugureze și câte un teren de tenis.

“Ideea acestui parteneriat mi-a venit în timpul unui meci de tenis pe care, dacă îmi amintesc bine, l-am pierdut cu 6-0, 6-1. Astfel, am decis să finanțăm construcția a câte unui teren de tenis în cadrul fiecărui magazin Dedeman ce va fi deschis de-acum încolo”, declara, în urmă cu doi ani, antreprenorul român.

Astfel, în acest interval, Dedeman a investit circa 650.000 de lei (146.000 de euro) în nouă terenuri de tenis – unul la Deva (în zona Bejan), două la Târgu Jiu (în cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu), cinci în București (două la Complexul Sportiv Ion Țiriac, două la Liceul Teoretic Traian și unul în Parcul Morarilor) și unul la Oradea, unde a fost inaugurat cel mai nou magazin al rețelei de bricolaj, potrivit informațiilor trimise Profit.ro de către companie.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.