Ce face Iordache de „parlamentare”: PLEACĂ în CHINA! Vezi ce a decis fostul PRIMAR!

iordache2

Omul de afaceri a ratat candidatura din partea Partidului Social Democrat, dar nu duce lipsă de oferte din partea partidelor mici. Multe îl vor pe liste pentru a face o figură frumoasă în alegerile din 11 decembrie.

Deși a fost dorit cu ardoare de oamenii lui Traian Băsescu de la Gorj, care i-au oferit primul loc pe lista PMP la Senat, Ion Iordache i-a refuzat categoric. Omul de afaceri spune că ar fi bătut palma cu Nicolae Davițoiu cu o condiție: să fie pus pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, lucru imposibil, având în vedere că poziția i-a fost promisă deja fratelui liderului PMP Gorj, Gheorghe Leșu Davițoiu. “ Am oferte de la toate partidele mici. Toată lumea mă vrea pe liste, având în vedere că am un capital electoral. Nu sunt atât de dornic de a candida. Oricum, eu în perioada campaniei am programat concediul în China, dacă mă voi implica, ar trebui să-l anulez, deși am cumpărat și biletele”, a declarat Ion Iordache.loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.