joi , 23 februarie 2017 - 15:54

Ce face Iordache de „parlamentare”: PLEACĂ în CHINA! Vezi ce a decis fostul PRIMAR!

iordache2

Omul de afaceri a ratat candidatura din partea Partidului Social Democrat, dar nu duce lipsă de oferte din partea partidelor mici. Multe îl vor pe liste pentru a face o figură frumoasă în alegerile din 11 decembrie.

Deși a fost dorit cu ardoare de oamenii lui Traian Băsescu de la Gorj, care i-au oferit primul loc pe lista PMP la Senat, Ion Iordache i-a refuzat categoric. Omul de afaceri spune că ar fi bătut palma cu Nicolae Davițoiu cu o condiție: să fie pus pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, lucru imposibil, având în vedere că poziția i-a fost promisă deja fratelui liderului PMP Gorj, Gheorghe Leșu Davițoiu. “ Am oferte de la toate partidele mici. Toată lumea mă vrea pe liste, având în vedere că am un capital electoral. Nu sunt atât de dornic de a candida. Oricum, eu în perioada campaniei am programat concediul în China, dacă mă voi implica, ar trebui să-l anulez, deși am cumpărat și biletele”, a declarat Ion Iordache.loading...

Citește și

PSD Gorj spune că nu strânge semnături pentru Ciurel

Social democrații gorjeni neagă faptul că ar avea vreo legătură cu strângerea de semnături pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.