Ce firme au făcut cele mai multe angajări în 2016

Civitas, Sud Oil și Pro Solutions au creat cele mai multe locuri de muncă anul acesta. Pe listă mai figurează Salubritate Craiova, cu mai mult de 100 de noi contracte de muncă. Mai puține locuri de muncă au înființat turcii de la Eti European Food Industries. Aflați detalii din articolul de mai jos.

GdS a prezentat zilele trecute primii zece cei mai mari angajatori, respectiv entitățile din Dolj care au cel mai mare număr de salariați. Apoi, GdS a arătat care sunt primii zece angajatori care au disponibilizat cele mai multe persoane. Astăzi vă spunem care sunt primele zece firme care au angajat cele mai multe persoane în primele șase luni ale anului.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, cele mai multe angajări s-au făcut în domenii ca pază și protecție, agricultură, telecomunicații, construcții, industria alimentară și altele. Unele dintre aceste zece firme se regăsesc și în unul din celelalte topuri prezentate de GdS. De asemenea, nu toate locurile de muncă nou-create în prima jumătate a anului sunt permanente, ci unele sunt sezoniere, în sensul că se fac angajări masive la firmele respective atunci când este un sezon de recoltare în agricultură sau când este sezon de vârf în construcții. Așadar, unele firme angajează pe perioadă determinată, altele angajează primăvara și disponibilizează iarna, când nu mai este de lucru.

Primii zece angajatori selectați după numărul de contracte de muncă înregistrate anul acesta au creat în total 1.502 locuri de muncă, pe primele șase luni ale anului.

Sursa: www.gds.ro

loading...
Loading...

Citește și

Unic în țară! Hamace la 200 de metri înălțime în Baia de Fier!

Clubul Alpin Român, Secția Universitară București în parteneriat cu Montan Club White Wolf au organizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *