Ce gânduri perverse are, în funcţie de zodie

barbati

Fiecare bărbat are fantezii sexuale. Unora le place să le spună, alţii sunt puţini mai timizi, însă zodia îi da de gol.

Berbec

Dorința sexuală a berbecului este destul de simplă și de previzibilă. Vrea doar ca tu să preiei controlul, dar ce bărbat nu își dorește asta? Fie că sari pe el pe nepusă masă, fie că îi propui să faceți sex într-un loc inedit, nativul va fi pur și simplu în extaz.

Taur

Taurul dorește ca partenera lui să fie complet mulțumită și satisfăcută. Dar, dorință lui secretă este să fie răsfățat, fără a sta cu stresul că tu ai putea să te simți mai puțin importantă. Pune-l doar să stea pe spate, cât timp conduci partida, și faci din el cel mai fericit om.

Gemeni

Mintea unui nativ aflat sub acest semn zodiacal este cel mai mare organ sexual, așa că iubitul tău poate avea nenumărate fantezii, cum ar fi să i te adresezi cu vorbe vulgare. În cazul în care nu sunteți încă în pat, îl poți stârni pe tot parcursul zilei trimițându-i mesaje cât mai explicite, dintre cele interzise minorilor.

Rac

Bărbații din această zodie nu vor ca partenerele lor să știe ce fantezii au, dar ele nu sunt greu de intuit, mai ales că, de cele mai multe ori, fără să vrea, le dezvăluie parțial. Încurajează-l să faceți joculețe și vei vedea că adoră să fie posesiv, să fie cel puternic, cel care deține controlul absolut.

Leu

Dacă ești destul de curajoasă încât să te lași filmată în timp ce faceți sex, partenerul tău va fi extrem de excitat. În cazul în care ești un pic mai timidă sau nu îți place să faci sex în fața camerei, o oglindă pusă pe tavan sau pe peretele din capătul patului îl va entuziasma la fel de tare.

Fecioară

Nativii acestei zodii sunt adaptabili și schimbători, astfel încât o parte dintre ei ar putea avea o preferință sexuală mai bizară: deși își iubesc partenerele, se gândesc mereu cum ar fi să facă sex și cu altcineva. Așadar, niște costumașe sexi, de chelneriță, doctor, polițist și orice îți trece prin cap, îl vor duce pe cele mai înalte culmi.

Balanță

Cea mai profundă dorință a unei balanțe este să pună în practică una dintre fanteziile tale. Nu contează care, dacă poate face ceva interesant pentru tine în pat, se simte mai bine decât îți poți imagina. Vei fi încântată de modul în care această exteriorizare a ta îi crește performanțele.

Scorpion

Niciodată nu subestima puterea unui act sexual, în cazul unui scorpion. Poți crede că tot ce își dorește este să fie lăsat în pace când e nervos, după o scurtă ceartă sau o zi grea la serviciu. În realitate, eliberarea prin sex este dorința lui secretă.

Săgetător

A face dragoste în locurile cele mai nebănuite este ceea ce îl excită cel mai mult pe săgetător. Da, acest lucru înseamnă că, uneori, vrea să faceți sex în public, dar poate, de asemenea, să își dorească o escapadă romantică la munte.

Capricorn

Un Capricorn simte o nevoie nebună de sex mai ales când este grăbit. Dorința lui sexuală este să îi faci o vizită la birou și să faceți dragoste pe fugă, în timp ce se pregătește de o ședință importantă.

Vărsător

Poate dori, în anumite zile, să se întâlnească, pur și simplu, cu tine doar pentru a face sex, după care să vă vedeți fiecare de drum. Dar la fel de bine, poate și să te caute pentru discuții lungi sau pentru ieșiri romantice.

Pești

Dacă un pește vede o scenă sexy într-un film, o va derula la nesfârșit în mintea lui și va dori să o recreeze în dormitor. Fie te îmbraci ca actrița preferată, fie spui câteva cuvinte care declanșează o amintire a acelei scene, pentru a-l excita instantaneu.

Sursa: jurnalul.ro

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *