sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 12:13

Ce INVESTIȚII majore a făcut CEZ Distribuție în GORJ

cez-cpontor-lumina

Luna viitoare vor fi finalizate mai multe investiții majore în Gorj efectuate de către CEZ. Astfel, acestea vor conduce la creșterea gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, un timp de remediere a incidentelor redus considerabil precum și reducerea numărului de persoane implicate în remedierea unui incident.

Investiția în modernizarea stației Târgu Jiu Sud de care au beneficiat 23.000 de consumatori din Târgu Jiu și comunele învecinate Dănești și Drăguțești este continuată de lucrările de modernizare a stațiilor electrice 20/110 kV Cărbunești și Parângu de care vor beneficia consumatorii din Târgu Cărbunești și Bumbești-Jiu. CEZ Distribuție a investit suma de 1 530 000 lei în efectuarea unor lucrări extinse de modernizare a stației de la Cărbunești. Pentru modernizarea stației de la Sadu, CEZ Distribuție investește suma de 1 820 000 lei. „Ambele proiecte de modernizare vor fi finalizate la sfârșitul lunii iulie și vor conduce la creșterea gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, un timp de remediere a incidentelor redus considerabil, precum și reducerea numărului de persoane implicate în remedierea unui incident. Deși lucrările sunt de mare anvergură, programul de lucru va fi conceput astfel încât perioadele de întrerupere a alimentării cu energie necesare execuției lucrărilor să fie reduse la minim, prin preluarea alimentării consumatorilor din sursele de rezervă”, au spus reprezentanții CEZ.

loading...

Citește și

Un consilier local cere DEMISII la vârf. Doi directori de instituții sunt vizați!

Nicio ședință fără scandal! Se întâmplă la Consiliul Local din Târgu Jiu, acolo unde consilierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.