Ce își doresc bărbații în timpul sexului

sex5

Sigur că nu ar trebui să faci nimic din ceea ce nu îți place, dar, dacă vrei să știi ce își doresc cu adevărat bărbații când vine vorba de sex, află că aceștia se mulțumesc cu destul de puțin… Majoritatea.

Bărbații nu își doresc nimic scandalos, cel puțin nu ceva de care te-ai putea rușina. Sunt și cazuri în care amândoi decideți să încercați și altceva, dar asta deja este o altă discuție.

1. Vor să li se vorbească murdar
Bine, nu atât de murdar încât îți este rușine să te și gândești. Nu trebuie să le povestești chiar tot ce simți, dar câteva cuvinte bine plasate îi pot excita la maximum. Și nici măcar nu este nevoie să ieși din zona de confort. Cuvinte și expresii precum: ”Mă simt atât de bine”, „sunt excitată”, „mai tare” pot face minuni. Dar nu folosi expresii prea tehnice, s-ar putea să rupă vraja momentului.

2. Vor ca partenerele să preia controlul
După o zi extenuantă, când îți dorești foarte mult o partidă de sex, te abandonezi complet în brațele lui și îl lași să preia controlul, în timp ce tu te relaxezi. Totuși, sunt situații când bărbații vor să fie la fel de răsfățați. Nu trebuie să faci nimic complicat, este de ajuns să îl lipești de perete și să adopți o poziție din care doar tu poți stabili ritmul și intensitatea penetrării.

3. Vor să încercați poziții noi
Relațiile de lungă durată tind să intre într-o rutină periculoasă. Poziția misionarului pare să fie adoptată tacit drept cea mai comodă pentru serile în care nu ai chef de nimic, dar nu vrei nici să îl refuzi. Asta merge o dată, de două ori, în situații excepționale. Dar când devine obișnuință, s-ar putea ca lipsa sexului să fie mai interesantă decât sexul în sine.. Ce zici să îi faci o surpriză și să inițiezi noi poziții. Iubitul tău se va îndrăgosti din nou de tine.

4. Vor să fie surprinși
Cum spuneam mai sus, bărbaților le plac surprizele reușite. Deși unii ar putea fi surprinși să găsească un vibrator sub patul tău, cei mai mulți recunosc că nu este o idee chiar atât de rea. Dacă nu îți place să te aventurezi prea departe, o simplă lenjerie intimă mai sexi poate fi deajuns pentru a reaprinde flacăra pasiunii în dormitor

5. Vor să se uite
Un număr de streaptease ți se pare prea deocheat? Atunci ce spui de poziția cowgirl sau cowgirl inversă care îi permit să te admire, ca să nu mai vorbim de faptul că acestea sunt extrem de excitante. Dacă te simți foarte curajoasă, partenerul s-ar bucura să te privească în timp ce te atingi singură.

6. Vor să fumeze sau să mănânce imediat după
Ai putea crede că asta nu are nicio treabă cu sexul. Totuși, foarte mulți bărbați recunosc că se gândesc la pizza sau la mâncare în general, chiar în timpul sexului. Iar pentru fumători, țigara este cea care trebuie să încheie o noapte de amor nebună.

sursa: clickpentrufemei.ro

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *