Ce își doresc femeile în pat… dar le e rușine să spună

sexUneori, chiar și în spatele unei femei liniștite se ascunde o dorință sexuală mai puțin banală, pe care îi e, însă, teamă să o exprime în cuvinte.
Iată câteva lucruri pe o femeie și le dorește uneori, dar este prea conștientă de sine pentru a le cere partenerului.

1. Femeile vor sex oral
Cultura noastră are o relație ciudată cu vaginul. Femeile sunt expuse la o mulțime de mesaje care le face să creadă că organul lor genital nu este în regulă. Ba că este păros, urât mirositor sau că are un gust ciudat. Deși este posibil să o atragă ideea de sex oral, aceasta se va feri să ceară partenerului, de teamă că el a internalizat aceleași mesaje.

2. Femeile vor sex în public
Să fie clar de la început: sexul în public poate fi riscant, ca să nu mai vorbim de faptul că femeia se poate simți murdară după. Dar asta nu înseamnă că nu și-ar dori o partidă de amor sălbatic în pădure, în mașină sau pe treptele casei.

3. Femeile vor să fie dominate
Chiar și cele mai puternice femei pot dori să fie dominate uneori. Dar mulți bărbați evită să fie dominatori, de teamă ca partenera să nu îi perceapă drept brutali sau insensibili. Totuși, cu foarte multă încredere și comunicare, unele sunt dispuse să încerce să se lase supuse. Important este ca partenerul să știe să citească limbajul corpului pentru a se asigura că e confortabil pentru ea, atât fizic cât și emoțional.

4. Femeile vor parteneri supuși
Uneori, femeile își pot dori să domine partenerul, chiar dacă sunt blânde și timide. Dar, pentru că sunt niște doamne, le poate fi greu să exprime această fantezie în cuvinte. Cel mai bun semn că îi place să domine este faptul că mereu alege să stea deasupra, pentru a deține controlul partidei.

5. Femeile vor să fie bătute la fund
Bătăile la fund pot crește erotismul între parteneri. Sigur, nu vorbim de lovituri dure, cauzatoare de vânătăi. Din păcate, uneori este jenant pentru o femeie să ceară să fie pălmuită la fund, pentru că poate părea copilăroasă.

Loading...

Citește și

6 poziţii sexuale pentru persoane supraponderale

Greutatea corporală nu ar trebui să fie un impediment pentru a vă bucura de o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *