vineri , 15 decembrie 2017 - 6:12

Ce le-a scris Ponta lui Cârciumaru și Călinoiu

Calinoiu---Carciumaru-cmk

Secretarul PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, a prezentat scrisoarea de intenţie a lui Victor Ponta, prin care anunţă o nouă candidatura pentru Camera Deputaţilor din partea PSD Gorj. Prin această scrisoare, Milosteanu a dorit să elimine zvonurile apărute în ultima perioadă, conform cărora fostul premier ar pleca din barca social–democraţilor şi s-ar înscrie la PRU. „Vreau să vă spun că ieri am primit, pe internet, scrisoarea de intenţie a domnului Victor Ponta, care a semnat această cerere de a candida pe lista PSD Gorj la Camera Deputaţilor. Avem alături de această cerere şi CV-ul, aşa cum s-a hotărât în Comitetul Executiv din perioada anterioară. Domnul Victor Ponta va fi primul pe lista noastră la deputaţi”, a declarat Milosteanu.

scrisoare-Ponta

loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Milosteanu ,un milog ,un om de cacat ,fără cuvînt ,un profitor comunist ,o slugă creata de laboratorul mafiot al lui Calinoiu ,Circiumaru !Un pupincurist ,care si pe timpul comuniștilor a turnat pe mulți la Secu ,! Jigodia avrut funcții,a ajuns Director dar nu a putut conduce si a demisionat !Apoi a dus pe semianalfabet de nevasta tot Director,dar cu facultatea de la Herculane …vai mama ei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.