Ce mai VINDE Fiscul! Prețuri derizorii

Ambarcaţiuni la preţuri derizorii, unele chiar şi de 3.000 de lei, sunt scoase la vânzare de Fiscul din Constanţa. Agenţia încearcă de mai bine de un an să vândă, la licitaţie, cinci ambarcaţiuni pe care a pus sechestru. După patru licitaţii la care nimeni nu s-a arătat interesat, preţul bărcilor a scăzut şi cu 60%, scrie Digi 24.

 Preţurile ambarcaţiunilor variază între 3.000 şi 84.000 de lei, dar starea lor tehnică nu a fost evaluată. Va cădea în sarcina viitorului proprietar.

„Una dintre navele scoase la vânzare este şi pescadorul turcesc Karaka 2. În anul 2010, a fost confisct de Poliţia de Frontieră după ce membrii echipajului au fost prinşi braconând calcan în Marea Neagră. Deşi nu este într-o stare bun, preţul de pornire la licitaţie este 51.000 de lei”, relatează Oana Manoilă, reporter Digi24.

„Comandantul navei a fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de arborare fără drept a pavilion român şi de arborare fără drept a pavilionului altei ţări decât cel înscris în actul de naţionalitate”, a declarat Alexandru Ion, purtător de cuvânt Garda de Coastă.

Sursa: http://www.capital.ro/anaf-vinde-barci-ieftine.html

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.