miercuri , 23 august 2017 - 1:18

Ce nu a aprobat, ieri, Directoratul CEO!

ceo1

În şedinţa Directoratului CE Oltenia care a avut loc ieri, au fost pe ordinea de zi 40 de puncte. Întrunirea şefilor companiei a durat opt ore în care au avut loc lungi dezbateri cu privire problemele societăţii.
Trei ore s-a discutat pe marginea achiziţiilor, existând în acest sens nu mai puţin de 80 de propuneri. Dată fiind situaţia, complexitatea acestui sector, a existat o solicitare în Directorat ca parte din serviciul de achiziţii să fie delegat la sucursalele companiei. Mai exact, să fie stabilite criterii privind contractele de achiziţii cu o anumită valoare care să fie analizate în cadrul sucursalelor, nu în aparatul CEO, dar solicitarea nu a fost aprobată.


loading...

Citește și

Dosarul de înșelăciune de la Zilele Motrului, sub lupa polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

Întocmit în luna mai 2017 cu ocazia Zilelor Orașului Motru, dosarul de înșelăciune, realizat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.