miercuri , 18 octombrie 2017 - 21:26

CE Oltenia a plătit SUTE de furnizori!

termo-rovinari-cmk1

Complexul Energetic Oltenia nu mai înregistrează datorii scadente. Banii datorați la aproximativ 300 de furnizori, zeci de milioane de lei, au fost achitate.

CEO figura în luna august pe lista marilor datornici la bugetul de stat. Potrivit Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, 127 de mari contribuabili intraseră pe lista datornicilor, fiind luate în calcul restanţele mai mari de 100.000 de lei către bugetul de stat, cel al asigurărilor sociale, al sănătăţii şi al şomajului. Datoriile acumulate până la 30 iunie se apropie de 3,8 miliarde de lei. În topul întocmit de către ANAF se afla şi CEO – cu 67 de milioane de lei, precum şi CET Govora – cu 57,6 milioane de lei.
Conducerea companiei a explicat la acea vreme că datoria către ANAF va fi achitată în mod eșalonat, CEO plătind câte 10 milioane de lei lunar. În prezent, societatea mai înregistrează datorii doar la stat, parte din sumă fiind achitată.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Cumperi de 150 de lei din MALL Târgu Jiu și câștigi BANI și o mulțime de PREMII!

Pe 16 octombrie, Shopping City Târgu Jiu a împlinit 3 ani de la deschidere, această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.