CE Oltenia, COMUNICAT. Se caută director pentru Divizia de Energie!

În scopul definitivarii structurii Directoratului S CE Oltenia SA, cu respectarea prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.111/2016, compania anunta redeschiderea perioadei de depunere a aplicatiilor pentru procedura de recrutare si selectie a Directorului Diviziei Energie.

Invitam persoanele interesate sa afle detalii referitoare la cerintele si documentele necesare pentru depunerea candidaturii sa parcurga ANUNTUL DE RECRUTARE ce se regaseste pe pagina de internet a companiei, www.ceoltenia.ro, la sectiunea ,,Job-uri”: http://www.ceoltenia.ro/anunt-de-recrutare-al-pozitiei-de-director-al-diviziei-energie/?parent_page=175

Persoanele care si-au depus deja candidatura pentru aceasta pozitie vor fi luate in considerare fara a fi necesara intreprinderea unor actiuni suplimentare.

Pe parcursul procesului de recrutare, S CE Oltenia SA va fi asistata de asocierea formata din S.C. Quest Advisors S.R.L. și S.C. Transearch International S.R.L.

loading...
Loading...

Citește și

EXPLOZIE pe Minerilor! Bărbat preluat de SMURD!

În urmă cu puţin timp, într-un apartament pe strada Minerilor din Târgu Jiu, a avut …

Un comentariu

  1. Căutați directori care au terminat facultățile de minerit nu toți parveniți sau mai bine zis cei care au terminat studiile prin plagiaturi. Notele sunt mari pe diplomă dar ce au în cap lasă de dorit.Ca să accepţi funcția să începi să muncești mult și luată de jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *