duminică , 19 noiembrie 2017 - 16:29

CE Oltenia NU se mai ÎMPRUMUTĂ!


Complexul Energetic Oltenia a alocat din fonduri proprii 180 de milioane de lei pentru Divizia Minieră: „Parte din aceşti bani vor fi folosiţi pentru exproprieri şi pentru îmbunătăţirea stării echipamentelor de producţie”, a spus directorul companiei, Sorin Boza.

Conducerea CEO face cunoscut faptul că va acoperi şi ratele la bănci din creditele contractate în 2012,2014 şi 2015. „Nu vor fi alte credite pentru a susţine planul de investiţii. Ne vom descurca din surse proprii, încercând să rambursăm şi din creditele pe termen scurt”, a mai precizat directorul Boza.
CE Oltenia are alocate pentru investiţii 655 milioane de lei. Din aceste fonduri vor fi reabilitate grupurile energetice 5, de la Rovinari, 7 de la Işalniţa şi grupul nr.3 de la Turceni.

loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.