CE Oltenia, pe locul doi la PIERDERI, în LISTA Guvernului

ceo1

Complexul Energetic Hunedoara, cel mai mare agent economic din Valea Jiului și din județ, singurul furnizor de căldură din regiune și pe care Guvernul încearcă să îl scape de faliment, conduce acest clasament cu o pierdere brută de 1,6 miliarde de lei înregistrată pe parcursul anului trecut. Complexul energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din țară, îl secondează cu o pierdere brută de 960,8 milioane de lei.
Ultima poziție de pe podium revine CFR Marfă, cu un minus de 159,1 milioane de lei consemnat anul trecut, arată profit.ro. Lista analizată la nivelul Guvernului continuă însă prezentarea acestor companii, relevând că din spate vin Compania Națională a Uraniului (cu o pierdere de 143,4 milioane de lei), și Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS, cu o pierdere de 50,3 milioane de lei).

RAAN, în topul falimentelor

Până la a 10-a poziție, locurile sunt ocupate de Romaero (- 34,1 milioane de lei), Fondul Român de Contragarantare (- 33,5 milioane de lei), Poșta Română ( – 29,4 milioane de lei), Radiocomunicații ( – 28,2 milioane de lei) și Tarom (27,4 milioane de lei). În ceea ce privește ierarhia din punct de vedere al pierderilor înregistrate de companiile aflate în reorganizare, insolvență, faliment sau lichidare, aceasta este condusă de Regia Autonomă pentru Activități Nucleare, cu o pierdere brută de 168,2 milioane de lei, urmată de Electrocentrale Galați, cu – 29,7 milioane de lei, și Societatea Națională de Îmbunătățiri Funciare, cu – 4,6 milioane de lei.

A.C.loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

9 comentarii

  1. De remarcat. Unde este statul actionar majoritar, pierderile economice sunt ceva normal.

  2. pt cei de la gorj domino, as vrea si eu un raspuns !!! urgent !!! de ce mi-ati sters comentariul? nu vi s-a parut decent? s-ar putea sa va treziti cu un proces……

  3. ……….sa inteleg ca si voi sunteti o sugativa din banii complexului.nu va convine cand vi se spune adevarul. auzi si la ala de mai sus ” unde statul este actionar, pierderile economice sunt ceva normal „…..unde va treziti ma, prin africa pe undeva? pierderi de sute de milioane de euro si voi dati prime si salarii de mii de lei la o societate care genereaza asemenea pierderi……salarii compensatorii si „venituri de completare” de mii de lei/salariat , in fiecare luna, timp de 2 ani? o sa mergeti cat de curand la puscarie pt. surminarea economiei nationale. cotizeaza aia amarati cu taxe si impozite la stat ca sa va umfle voua buzunarele, derbedeilor…..la puscarie.

  4. Nu se poate! Si aici suntem pe locul 2😅😅

  5. nu e corect asa

  6. nu poate fi adevarat

  7. sunt date incorecte

  8. e bataie de joc

  9. este fara sens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *