duminică , 20 august 2017 - 20:26

CE Oltenia: Peste 2,5 MILIARDE de lei din vânzarea de energie!

retele-electrice_1

CE Oltenia va încasa în acest an aproximativ 2,5 miliarde de lei din vânzarea a 13 milioane MW/h.  Dacă veniturile sunt consistente, şi cheltuielile sunt pe măsură. În jur de 300 de milioane de lei reprezintă dobânzi şi relocări de credite.

De asemenea, CE Oltenia plăteşte la ANAF 30, 40 de milioane de lei, lunar, iar alte sume extrem de mari sunt cheltuite pentru plata taxelor şi impozitelor la primăriile din zonele miniere. La ANAF, CE Oltenia are datorii pe lunile martie şi aprilie, fiind reeşalonate. Astfel, compania îşi va achita ultima tranşă din datoria către ANAF, în noiembrie. Compania trebuie să achiziţioneze certificate CO2 în valoare de aproape 60 de milioane de euro, până la sfârşitul lunii aprilie 2017. Parte din bani sunt asiguraţi, CEO urmând să achiziţioneze certificatele cu fondurile primite prin Planul Naţional de Investiţii.
loading...

Citește și

Termocentralele au ajuns la peste 40% din producţia de energie, susţinând creşterea consumului!

Consumul naţional de energie electrică a crescut în prima jumătate a anului, iar cea mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.