CE Oltenia, REPLICĂ la articolele din presă

PRECIZĂRI:

Avand in vedere unele informatii eronate aparute in presa locala, pentru corecta informare a opiniei publice, facem urmatoarele precizari:

  • Referitor la posturile de conducere din cadrul SE Turceni si din cadrul structurii executive a CE Oltenia

Incepand de la data de 2 iunie 2016  si pana in prezent, perioada in care dl. Ionel Ilie, Director Divizia Energetica, a preluat si atributiunile de Presedinte al Directoratului CE Oltenia, nu au fost facute modificari in structurile organizatorice si nu au fost numiti directori.

  • Referitor la marirea tarifelor pentru firmele care presteaza serviciile de paza

Achizitia serviciilor de paza pentru anul 2016 a fost atribuita in urma unei proceduri derulate in decembrie 2015. Fundamentarea tarifelor a fost intocmita inainte de emiterea Hotararii de Guvern nr. 1017 / 30.12.2015 pentru cresterea salariului minim pe economie (de la 1050 lei la 1250 lei), cu aplicabilitate de la 01.05.2016.

Notificarea primita de la prestatori pentru majorarea tarifelor urmeaza a fi discutata/negociata.

Mentionam ca, pana in prezent, nu a existat nicio alta majorare a tarifelor initiale prevazute in contract, iar sumele avansate in spatiul public sunt total eronate.

 

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Un comentariu

  1. nu s-au numit, decat la Isalnita si CV2, dar nici nu s-au redus. Cam multi care incaseaza bani fara activitate, Motocu,Nedelescu si echipa,filip, danciu,pitaroiu. ce spune dl Ilie de asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *