Ce PLANURI are Boza pentru CEO! Cine face DEZVĂLUIRILE

boza

Dan Ilie Morega salută schimbarea din funcția de șef al CEO a lui Ionel Ilie. Fostul deputat vede cu ochi buni desemnarea lui Sorin Boza ca manager.

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice a comentat, într-o conferință de presă, ultimele modificări apărute în conducerea companiei miniere. Morega îl apreciază pe Sorin Boza, pentru că, deși a venit de aproape două luni în CEO, a vizitat carierele și termocentralele și s-a arătat interesat de activitatea societății. Fostul lider liberal speră ca Boza să redreseze cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România. “Apreciez înlocuirea lui Ilie din funcția de director general interimar. Salut și apreciez numirea în Directorat ca manager general și președinte al Directoratului a lui Sorin Boza, care în scurt timp a dovedit că este cel mai legat de activitate, fiind un om pragmatic. Într-o lună jumătate, Boza a putut să vadă activitatea de bază a CEO. Acest domn are cel mai bun CV din toate CV-urile pe care le-am văzut până acum la cei numiți fie în Consiliul de Supraveghere, fie în directorat de către marele maestru între ghilimele, ministrul energiei, Grigorescu. A fost managerul anilor 2010 și 2014. A condus companii internaționale și a realizat performanțe”, a declarat Morega.

NU va închide CARIERELE

Dan Ilie Morega susține că a și avut o primă discuție telefonică cu Sorin Boza. Noul șef al companiei miniere i-ar fi spus că vrea să refacă stocurile de cărbune și să aducă la Gorj cele aproximativ 17 milioane de euro, bani de investiții alocați de guvern. “Am avut și o discuție telefonică, mai pe larg. L-am întrebat ce obiective are și mi-a spus că dorește imediat, în zilele următoare, să se ocupe să aducă cei 16,7 milioane de euro din Programul Național de Investiții, să refacă stocul de cărbune și după aceea se va ocupa de celelalte probleme organizatorice care se impun ca să facem pe trepte și niveluri de organizare structuri noi în care să fie numiți oameni de valoare și cu care să realizăm criteriile de performanță. Mai mult decât atât, el a fost omul care a încheiat un contract pentru Husnicioara cu Timișoara pentru câteva sute de mii, și urmează, probabil, pentru câteva milioane de tone de cărbune. Mi-a spus că nu dorește să închidă nicio mină. Nu se va închide nici Husnicioara, nici celelalte mine”, a conchis fostul deputat.

loading...
Loading...

Citește și

Mafioții de pe Centura Tg-Jiului AU DISPĂRUT! Italienii, obligați să le plătească sume importante afaceriștilor țepuiți. Varianta de ocolire, ÎN AER!

Italienii acuzați, în toamna anului trecut, că au țepuit mai multe firme din Gorj și …

2 comentarii

  1. promisiunea asta pana a ajuns sus, dupa aia mai vedem.

  2. Multumim celor care ne-au sustinut ieri. Haideti sa aducem banii si locurile de munca la Tg-Jiu!
    Votati proiectul „Bicicleta la Tg.-Jiu”!
    http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-bicicleta-la-tgjiu-id-1907-cmsid-65

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.