marți , 12 decembrie 2017 - 2:48

Ce postează primarul de la Motru, pe Facebook!

jianu-1

Edilul de la Motru, Gigel Jianu, îşi postează pe pagina de socializare toate evenimentele la care participă în calitate de primar al municipiului. Acesta şi-a postat poze de la oficiere primei cununii civile, dar şi de la întâlnire cu locuitorii din Roşiuţia.

jianu-2

„Ieri (duminică, n. red.) am oficiat prima cununie în calitate de primar și de ofițer al stării civile. A fost o ceremonie sub semnul emoției, o ceremonie care m-a bucurat. Urez casă de piatră mirilor, sănătate și tot ce își doresc să se îndeplinească!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, edilul a postat şi un mesaj de la întâlnirea cu locuitorii din Roşiuţa. „Duminică am avut o întâlnire cu locuitorii din Roșiuța. Discuțiile chiar dacă în unele momente aprinse, au fost constructive. Numărul mare de participanți mi-a arătat că oamenii sunt foarte interesați de problemele comunității și au încredere că noua administrație locală va lucra altfel, numai în folosul cetățeanului. Voi răspunde întotdeauna prezent la acest timp de întâlniri”, a scris Jianu.

loading...
Loading...

Citește și

Reguli NOI pentru ȘOFERI!

În cazul persoanelor care circulă cu mașinile pe drumurile publice fără a avea rovinietă valabilă, …

Un comentariu

  1. Bravo GIGELE, la mai multe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.