marți , 12 decembrie 2017 - 2:33

Ce propunere i-a făcut soției, un afacerist din Târgu Jiu! Poate rămâne în vila sa, dar cu soacra ”la pachet”!

După un mariaj de peste zece ani, Cristina Spătar și Alin Ionescu au decis să divorțeze, în ciuda faptului că artista a încercat să-și salveze căsnicia.

S-au iubit mai bine de zece ani, au împreună doi copii, au trecut prin multe necazuri împreună dar cu toate acestea, acum sunt în pragul divorțului. Cristina Spătar și Alin Ionescu sunt pe cale să se despartă și în acte, chiar dacă artista a încercat să-și salveze căsnicia. Soțul său este cel care a anunțat separarea și tot el este cel decis să facă acest pas. Omul de afaceri nu uită însă că are doi copii, pe care-i iubește la fel de mult ca și artista, motiv pentru care acesta nu intenționează să-și dea afară din casă soția. El i-a sugerat acesteia că poate rămâne în vila sa, dar cu condiția ca mama lui, adică soacra Cristinei, să poată locui acolo dacă-și dorește. Rămâne de văzut dacă artista va accepta, deși este greu de crezut că aceasta se va muta într-o locuință mai puțin spațioasă, împreună cu cei doi copii, care au crescut practic în lux.

sursa libertatea

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.